Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Traktorska kosilica Stiga Tornado 9121 WX

59.750,00 kn (7.930,19 €)

Stiga Tornado 9121 WX je svestrana, snažna i robusna traktorska kosilica namijenjena zahtjevnijim korisnicima ili profesionalcima koji održavaju zelene površine do 9000 m².

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

1-10-1.jpg

59.750,00 kn (7.930,19 €)

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga Tornado 9121 WX je svestrana, snažna i robusna traktorska kosilica namijenjena zahtjevnijim korisnicima ili profesionalcima koji održavaju zelene površine do 9000 m². Kvalitetan Honda motor, pogon na sva 4 kotača te široki zahvat s 3 noža, s lakoćom rješavaju i gustu, obraslu travu. Kosilica omogućuje dva načina košnje: bočno izbacivanje i malčiranje, kao i podešavanje visine u 9 različitih razina, u rasponu od 25 do 100 mm. Sjedalo je opremljeno naslonom za ruke, dok je obloga volana mekana i ugodna za rad.

 

Odlično prianjanje guma na bilo kakvom terenu

Pogon na sva četiri kotača omogućuje košnju i na padinama, grubom ili muljevitom tlu, a da pritom kosilica ne klizi. Stražnji kotači sprječavaju oštećenja travnjaka na osjetljivijim površinama.

Dijagnostički zaslon

Zahvaljujući pametnom širokom zaslonu u boji, korisniku su dane jasne i lako čitljive informacije o ključnim radnim parametrima.

Tempomat

Omogućuje zaključavanje brzine kretanja bez obzira na stanje terena, što je idealno za korisnika kada treba odmoriti nogu.

Potpuna udobnost

Zahvaljujući "STIGA premium" mekanoj oblozi na volanu i ergonomskom sjedalu "Comfort Plus" s naslonima za ruke i funkcijom tempomata, uživat ćete u vrhunskoj udobnosti koja je važna za svakoga tko redovito obavlja dugotrajne poslove košnje.

Sigurnosni prekidač

U slučaju da korisnik napusti upravljačko mjesto, sigurnosni prekidač gasi motor i pogon noževa.

 

Ostale karakteristike:
  • prednja LED svjetla
  • mlaznica za pranje

Dodatne informacije

Težina 297 kg
Kataloški broj

2T3040381/ST2

Proizvođač motora

Honda

Naziv motora

GXV 690

Radni obujam

688 cm³

Snaga motora

13,5 kW

Hlađenje motora

Zrak

Spremnik goriva

15,0 lit.

Pogonski sistem

Hidrostatski 4WD (upravljanje pedalom)

Pogonska osovina

Prednja i stražnja

Način košnje

Malčiranje, bočno izbacivanje

Širina košnje

121 cm

Visina košnje

25 - 100 mm

Podešavanje visine košnje

Kontrolni gumb (9 pozicija)

Prednji kotači

16 x 6.00-8

Stražnji kotači

20 x 10.00-10

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2022 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu