Traktorska kosilica Stiga Combi 2072 H

15.995,00 kn

Stiga Combi 2072 H je kompaktna traktorska kosilica idealna za rukovanje. Omogućuje dva načina košnje: sakupljanje i malčiranje.

Nema na zalihi

Podijeli s prijateljima

Stiga Combi 2072 H je kompaktna traktorska kosilica idealna za vrtlare, koji održavaju nešto veće površine. Opremljena je vrhunskim Stiga motorom, koji pruža veliku uštedu goriva uz smanjenju emisiju štetnih plinova. Zahvaljujući hidrostatskom prijenosu, brzina kretanja jednostavno se kontrolira putem nožne pedale.

Omogućuje dvije funkcije košnje: sakupljanje i malčiranje. Sadrži sakupljač trave kapaciteta 170 litara koji se može isprazniti sa sjedala, ergonomski upravljač te Stiga Classic podesivi visoki naslon za još udobniju vožnju. Visina rezanja može se podesiti u 7 razina, u rasponu od 30 do 80 mm, ovisno o potrebama travnjaka.

 

Jednostavna za rukovanje

Kosilica je odlična za područja u kojima postoje prepreke i uski prolazi.

Prije svega sigurnost

Moćna prednja svjetla omogućuju siguran rad kod slabog osvjetljenja.

Jednostavno čišćenje

Mlaznica za čišćenje brzo i jednostavno uklanja korozivne ostatke s donje strane reznog kućišta.

Dodatne informacije

Kataloški broj

2T0210481/ST1

Proizvođač motora

Stiga

Naziv motora

ST 400

Radni obujam

414 cm³

Snaga motora

7,1 kW

Hlađenje motora

Zrak

Spremnik goriva

4,0 lit.

Pogonski sistem

Hidrostatski (upravljanje pedalom)

Pogonska osovina

Stražnja

Uključivanje pogona noževa

Ručno

Način košnje

Sakupljanje, malčiranje, stražnje izbacivanje

Širina košnje

72 cm

Visina košnje

30 – 80 mm

Podešavanje visine košnje

Jednom polugom (7 pozicija)

Prednji kotači

11 x 4.00-4

Stražnji kotači

15 x 6.00-6

Zapremnina sakupljača

170 lit.

Brand

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.