Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Motorna pila Echo CS-420ES

411,44  (3.099,99 kn)

Kombinacijom lagane konstrukcije i snažnog profesionalnog motora, Echo CS-420 ES/38  motornom pilom omogućen je učinkovit i jednostavan rad.

Dostupno odmah!

18 na zalihi

17551-1.jpg

411,44  (3.099,99 kn)

- +
SKU: 17551 Kategorija: Oznake: ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Echo CS-420ES motorna pila japanske kvalitete, nudi iznimnu izdržljivost i pouzdanost. Kombinacijom lagane konstrukcije i snažnog profesionalnog motora, omogućen je učinkovit i jednostavan rad.

 

G-FORCE

Zahvaljujući jedinstvenoj G-FORCE tehnologiji, Echo pile postižu veće performanse, izvrsno ubrzavanje i imaju duži vijek trajanja. To je sustav prisilnog vađenja prljavštine iz područja filtera za zrak, čime je produljeno vrijeme za čišćenje filtera i servisiranja.

EASY START, FAST IDLE

Tehnologija smanjuje napor potreban za pokretanje motora. Bez povratnog udara kod paljenja. Fast idle služi za pokretanje pile u hladnom pogonu.

LANČANA KOČNICA

Lančana kočnica je najvažniji uređaj za smanjenje rizika od ozljeda povratnih udaraca. Lančana kočnica Echo motorne pile CS-420ES/38 zaustavlja lanac i motor u frakcijama sekunde.

DOBRA EMISIJA CO2 - OPTIMALNA UČINKOVITOST GORIVA

Proces Power-Boost je jednostavan, iznimno moćan princip dizajna koji poboljšava energetsku učinkovitost ECHO lančanih pila i osigurava dobru emisiju ispušnih plinova.

 

* Japanska kvaliteta, vrhunski, snažni i izdržljivi strojevi odlike su Echo ponude proizvoda, među njima i motornih pila. Kod proizvodnje su korišteni najnoviji materijali, smanjena je težina samih strojeva, osigurano superiorno prianjanje, udobnost, odlične performanse te izvrsni krajnji rezultati. Echo omogućuje 5-godišnje jamstvo proizvoda privatnim korisnicama te 2 godine za svrhe profesionalnog korištenja, npr. komunalne tvrtke.

Dodatne informacije

Težina 4,6 kg
Kataloški broj

114199

Radni obujam

40,2 cm³

Snaga motora

1,60 kW

Spremnik goriva

0,41 lit.

Spremnik ulja

0,28 lit.

Potrošnja goriva

0,95 l/h

Dužina vodilice

38 cm

Tip lanca

0.325 (0.050)

Zatezanje lanca

Bočno

Vibracije na ručkama

4,4 / 6,4 m/s²

Jačina zvuka

99,2 dB(A)

Nivo zvuka

110,0 dB(A)

Emisije plinova CO²

958 g/kWh

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2023 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu