Kosilica Stiga Dino 47

SKU: 17429 Kategorija: Oznake: , ,

1.595,00 kn

Stiga Dino 47 je ručno pokretna kosilica namijenjena početnicima te je idealna za održavanje vikendica ili drugih rjeđe održavanih zelenih površina.

Nema na zalihi

SKU: 17429 Kategorija: Oznake: , ,
Podijeli s prijateljima

Stiga Dino 47 je ručno pokretna kosilica razvijena za vrtlarske početnike ili vrtlare kojima je u cilju u što kraćem vremenu postići određenu kvalitetu vrta. Jednostavno se pokreće pomoću benzinskog motora, mala masa i kuglični ležajevi čine kosilicu laganijom za korištenje, a praktična je i za održavanje te spremanje. Visina rezanja može se podesiti u 3 položaja, u rasponu od 35 do 60 mm. Idealna je za održavanje vikendica ili drugih rjeđe održavanih zelenih površina zbog sistema bočnog izbacivanja trave. Namijenjena je za košnju površina do 1600 m².

 

Dupli kuglični ležajevi u kotačima

Upravljanje kosilicom čine jednostavnijim i ugodnim te pridonose dužem radnom vijeku samog stroja.

Bočno izbacivanje

Funkcija bočnog izbacivanja pokošene trave odlično je rješenje kada je trava prerasla.

Sklopive ručke

Upravljački rukohvat dizajniran je kako bi se mogao jednostavno sklopiti radi uštede prostora prilikom skladištenja i jednostavnijeg transporta.

Tip rukohvata

Rukohvat je ergonomski podesivi s mekanom oblogom.

Kućište kosilice

Čelično kućište s načinom podešavanja pomoću pomicanja osovine u 3 položaja, opterećeno oprugom.

Dodatne informacije

Kataloški broj

292470048/ST1

Proizvođač motora

Stiga

Naziv motora

ST 120 OHV Autochoke

Radni obujam

123,0 cm³

Snaga motora

1,9 kW @ 2900 rpm

Materijal reznog kućišta

Čelik

Spremnik goriva

0,75 lit.

Pogonski sistem

Na guranje

Način košnje

Bočno izbacivanje

Širina košnje

47 cm

Visina košnje

35 – 60 mm

Podešavanje visine košnje

Pomicanjem osovine (3 pozicije)

Prednji kotači

180 mm

Stražnji kotači

180 mm

Brand

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.