Kosilica Husqvarna Automower 430 X

SKU: 10172 Kategorija: Oznake: , ,

25.900,00 kn

Husqvarna Automower 430 X je robotska kosilica namijenjena održavanju površina do 3200 m², savladava nagibe do 45%. Sadrži GPS sustav.

NAPOMENA: Instalacijski paket nije uključen u cijenu!

1 na zalihi

SKU: 10172 Kategorija: Oznake: , ,
Podijeli s prijateljima

Husqvarna Automower 430 X je robotska kosilica namijenjena održavanju površina do 3200 m², savladava nagibe do 45%. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji kosilica se automatski prilagođava rastu trave, a korisnik uz postavke na timeru sam može birati kad će kosilica raditi. Bez problema prolazi kroz prepreke i uska područja. Zahvaljujući otpornosti na vremenske uvjete kosilica će raditi i kada pada kiša. Opremljena je navigacijskim sustavom GPS-om i X-line dizajnom kojeg odlikuju LED prednja svjetla i prednji odbojnik.

 

Automower Connect

Aplikacija Automower Connect omogućuje potpuni nadzor nad kosilicom putem pametnog telefona. Mogu se uključiti naredbe: start, stop i parkiranje u stanicu za punjenje. Također, moguće je i praćenje položaja kosilice, bez obzira gdje se nalazili.

Nenadmašna povezanost

Sve robotske kosilice opremljene Automower Connectom kompatibilne su s Amazon Alexa i Google Home uređajima. To znači da svom pametnom zvučniku date glasovnu naredbu, a Husqvarna Automower će prijeći na zadatak. Možete izvršiti najuobičajenije naredbe kao što su pokretanje, zaustavljanje, parkiranje i ažuriranje statusa iz kosilice jednostavnim upitom svom glasovnom asistentu.

GPS navigacija i zaštita od krađe

Ugrađeni GPS sustav stvara kartu travnjaka uključujući postavljene granične žice i vodilice. Husqvarna Automower će tada evidentirati područje travnjaka te prema tome prilagoditi način kretanja i samu košnju. Proizvodi opremljeni Automower Connect/Husqvarna Fleet Services™ odmah počinju pratiti lokaciju kosilice putem GPS-a i slati obavijesti na uređaje. Automower je izrazito sigurna kosilica, zbog bogate opreme koja uvelike smanjuje rizik od krađe.

Jedinstven rezni sistem

Husqvarna Automower je opremljena nožićima oštrima poput žilete, koji se sastoje od karbonskog čelika i postavljeni su na robusni sistem diskova. Takav sistem omogućuje učinkovito djelovanje i iznimno nisku potrošnju energije. Visina košnje podesiva je pritiskom na gumb.

Ultra tihi način rada

Zahvaljujući motoru s dvostupanjskim prijenosom, ova robotska kosilica ima ultra tihi način rada te time omogućuje rad noću na svim lokacijama.

NAPOMENA: Instalacijski paket nije uključen u cijenu!

Dodatne informacije

Težina 13.2 kg
Kataloški broj

967 85 28-16

Kapacitet košnje

3200 m²

Maksimalni nagib

45%

Sistem košnje

3 rotirajuća noža

Širina košnje

24 cm

Visina košnje

20 mm (minimalna)

Sistem za punjenje

Automatski

Jačina zvuka

58 dB(A)

Dimenzije kosilice

72 x 56 x 31 cm

Opcije

Timer, alarm, PIN kod, senzor blokade, zaključavanje postavki, GPS zaštita od krađe, senzor podizanja

Brand

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.