Kosilica Husqvarna Automower 315 X

SKU: 3105 Kategorija: Oznake: , ,

18.900,00 kn

Automower 315 X je vrlo učinkovita robotska kosilica namijenjena održavanju zahtjevnijih travnjaka srednje velike površine do 1600 m². Bez poteškoća savladava padine s nagibima do 40%. Sadrži GPS sustav.

NAPOMENA: Instalacijski paket nije uključen u cijenu!

Nema na zalihi

SKU: 3105 Kategorija: Oznake: , ,
Podijeli s prijateljima

Husqvarna Automower 315 X je vrlo učinkovita robotska kosilica namijenjena održavanju zahtjevnijih travnjaka srednje velike površine do 1600 m². Bez poteškoća savladava padine s nagibima do 40%. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji kosilica se automatski prilagođava rastu trave, prolazi kroz uske prolaze i kosi na područjima s visokom i gustom travom. Opremljena je navigacijskim sustavom GPS-om i X-line dizajnom kojeg odlikuju LED prednja svjetla i prednji odbojnik. Aplikacija Automower Connect omogućuje potpunu kontrolu nad robotskom kosilicom putem pametnog telefona. Kosilici se može odrediti vrijeme kada će kositi travnjak, a u slučaju da se isprazni, automatski pronalazi put do stanice za punjenje. U usporedbi s tradicionalnim kosilicama, potrošnja energije je kod Automowera vrlo niska i ne proizvodi emisije štetnih plinova.

 

Automower Connect

Aplikacija Automower Connect omogućuje potpuni nadzor nad kosilicom putem pametnog telefona. Mogu se uključiti naredbe: start, stop i parkiranje u stanicu za punjenje. Također, moguće je i praćenje položaja kosilice, bez obzira gdje se nalazili.

Nenadmašna povezanost

Sve robotske kosilice opremljene Automower Connectom kompatibilne su s Amazon Alexa i Google Home uređajima. To znači da svom pametnom zvučniku uputite glasovnu naredbu, a Husqvarna Automower će prijeći na zadatak. Možete izvršiti najuobičajenije naredbe kao što su pokretanje, zaustavljanje, parkiranje i ažuriranje statusa iz kosilice jednostavnim upitom svom glasovnom asistentu.

GPS navigacija i zaštita od krađe

Ugrađeni GPS sustav stvara kartu travnjaka uključujući postavljene granične žice i vodilice. Husqvarna Automower će tada evidentirati područje travnjaka te prema tome prilagoditi način kretanja i samu košnju. Proizvodi opremljeni Automower Connect/Husqvarna Fleet Services™ odmah počinju pratiti lokaciju kosilice putem GPS-a i slati obavijesti na uređaje. Automower je izrazito sigurna kosilica, zbog bogate opreme koja uvelike smanjuje rizik od krađe.

Otpornost na vremenske uvjete 

Automower u svako doba dana, bez obzira na vremenske uvjete, može bez problema obilaziti travnjak. Kada je u pitanju mraz, automatski prekida raspored košnje, kako bi zaštitio travnjak.

Jedinstven rezni sistem

Husqvarna Automower je opremljena nožićima oštrima poput žilete, koji se sastoje od karbonskog čelika i postavljeni su na robusni sistem diskova. Takav sistem omogućuje učinkovito djelovanje i iznimno nisku potrošnju energije. Visina košnje podesiva je pritiskom na gumb.

LED svjetla

Energetski učinkovita LED svjetla omogućuju bolju vidljivost i kontrolu čak i noću. Svjetla će treperiti ako se pojavi nekakav problem prilikom košnje.

NAPOMENA: Instalacijski paket nije uključen u cijenu!

Dodatne informacije

Težina 9.5 kg
Kataloški broj

967 85 27-11

Kapacitet košnje

1600 m²

Maksimalni nagib

40%

Sistem košnje

3 rotirajuća noža

Širina košnje

22 cm

Visina košnje

20 mm (minimalna)

Sistem za punjenje

Automatski

Jačina zvuka

60 dB(A)

Dimenzije kosilice

63 x 51 x 25 cm

Opcije

Timer, alarm, PIN kod, senzor blokade, zaključavanje postavki, senzor podizanja

Brand

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.