Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Baterijski trimer Husqvarna 115iL

2.700,00 kn (358,35 €)

Husqvarna 115iL je lagan i jednostavan baterijski trimer idealan za košnju rubova travnjaka ili manjih područja s visokom travom.

U cijenu je uključeno: glava za košnju T25B, baterija i punjač

Dostupno odmah!

3 na zalihi

9097-1.jpg

2.700,00 kn (358,35 €)

- +
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna 115iL je lagan i jednostavan baterijski trimer idealan za košnju rubova travnjaka ili manjih područja s visokom travom. Pokreće ga snažni baterijski motor, koji ne proizvodi vibracije niti emisije štetnih plinova. Dovoljno je tih za korištenje u stambenim područjima. Moguće je odabrati normalan ili savE™ način rada, koji pruža maksimalnu snagu i dulje trajanje baterije. U bilo kojem slučaju, rezultati su odlični.

Opremljen je litij-ionskom 36V baterijom, dizajniranom za pouzdanu i dugotrajnu upotrebu. Prednost ove baterije jest u tome što se može koristiti na svim ručnim Husqvarna baterijskim strojevima. Dovoljno ju je samo premjestiti u puhač, motornu pilu ili škare za rezanje živice.

Trimer sadrži intuitivnu tipkovnicu za sigurno i praktično pokretanje ili zaustavljanje. Teleskopskom šipkom omogućuje prilagodbu dužine, čime je znatno olakšan rad. Ergonomskim dizajnom ručki pružena je udobnost korisniku prilikom rada. Funkcija Tap’n’Go omogućuje da dvostruki flaks automatski izlazi prilikom laganog udarca glave o tlo.

U cijenu je uključeno:

  • glava za košnju T25B
  • baterija i punjač

Dodatne informacije

Težina 3,45 kg
Kataloški broj

967 09 88-02

Vrsta baterije

Li-ion

Napon baterije

36 V

Vrijeme punjenja baterije

73 min

Promjer glavne cijevi

37,9 mm

Omjer prijenosa snage

2.27

Vibracije na ručkama

1,9 / 4,2 m/s²

Jačina zvuka

77,0 dB(A)

Nivo zvuka

91,0 dB(A)

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2022 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu