Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Baterijske škare za živicu Stiga SHT 500 AE

129,40  (974,96 kn)

Stiga SHT 500 AE su baterijske škare za živicu koje omogućuje rad s maksimalnom slobodom i udobnošću, osiguravajući niske vibracije i manje održavanja, kao i tihu i nultu emisiju štetnih plinova.

NAPOMENA: Baterija i punjač nisu uključeni u cijenu!

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

9693-1.jpg

129,40  (974,96 kn)

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga SHT 500 AE su baterijske škare za živicu koje omogućuje rad s maksimalnom slobodom i udobnošću. Osiguravaju niske vibracije i manje održavanja, kao i tihu i nultu emisiju štetnih plinova. Rotirajuća ručka od 180° može se postaviti na 5 različitih položaja za izvođenje vertikalnog, horizontalnog ili bočnog rezanja. Istovremeno omogućava korisniku da održava prirodan položaj ruke i ručnog zgloba.

NAPOMENA: Baterija i punjač nisu uključeni u cijenu!

Dodatne informacije

Težina 3,7 kg
Kataloški broj

278300008/ST1

Vrsta baterije

Li-ion

Napon baterije

48 V

Kapacitet baterije

2,0 Ah

Snaga motora

0,42 kW

Dužina rezanja

51 cm

Vibracije na ručkama

2,32 / 2,32 m/s²

Jačina zvuka

80,4 dB(A)

Nivo zvuka

94,0 dB(A)

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2023 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu