Echo: Japanska kvaliteta vrtnih strojeva

19. ožujka 2021.

5 godina jamstva za privatne korisnike

5 godina je dugo vremena. Dulje nego što ćete dobiti od većine opreme koju kupujete. To je zato što Echo stoji iza svojih proizvoda. Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem.

2 godine profi jamstva

Da, pročitali ste to ispravno. Možete imati apsolutno povjerenje u Echo opremu. Echo je osmišljen tako da bude trajan i da radi ono što želite, gdje god ga koristili. I ne samo to, naši su proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete i performansi. Trajanje jamstva njihova je izjava o povjerenju s kojom se ponose.

100% profi razred

Echo proizvodi opremu samo prema jednom standardu – profesionalnom. Proizvode strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade.

Japanska tehnologija

Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard  se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

Ostale novosti

Mjesec dana Božićnog popusta!

Mjesec dana Božićnog popusta!

Mjesec dana Božićnog popusta u trgovini Motoreni!  Popust se odnosi na cijeli asortiman, i vrijedi od 6. prosinca...

Servis kosilice

Servis kosilice

U sklopu trgovine Motoreni u Nedelišću, nalazi se ovlašteni servis za strojeve i alate brojnih dobro poznatih...

25 godina Husqvarna Automowera

25 godina Husqvarna Automowera

Robotska kosilica postala je sadašnjost u održavanju travnjaka! Zatražite ponudu već danas! Prva robotska kosilica...