20 godina kvalitete

Put do prepoznatljivog brenda u Međimurju i izvan granica Mure i Drave bio je dug i mukotrpan, ali vrijedan. Sve je počelo u garaži na izmaku 1995. godine, a devet godina kasnije otvorili smo suvremeni servisno-prodajni centar u Nedelišću koji je u potpunosti prilagođen potrebama naših kupaca. Upravo su kupci ti koji nas tjeraju da svakim danom budemo sve bolji i bolji.

Svi oni koji se sami žele uvjeriti u kvalitetu naše robe i usluge, mogu posjetiti dva prodajno-servisna centra u Nedelišću i Prelogu. Naš stručni tim na čelu s pokretačem cijele ideje, Nikolom Koširom, stoji vam na raspolaganju svaki dan. To je prepoznala i obrtnička komora Međimurske županije koja je vlasniku dodijelila priznanje za dugogodišnji marljiv i ustrajan rad u obrtu i razvoju obrtništva.

Već 20 godina ime „Motoreni“ sinonim je za kvalitetu i profesionalnost. Zastupnici smo marki Husqvarna, Makita i Stiga, a na našim policama čekuju vas najbolji strojevi i alati za održavanje travnjaka i za rad u šumi. Ono što nas čini jedinstvenima jest usluga koju pružamo i znanje koje imamo, a to naši kupci prepoznaju. S idejom da poboljšamo uslugu lansirali smo novu internetsku stranicu na kojoj vas očekuje najveći web shop u kojem možete pronaći sve, od najsitnijeg vijka i brtve do motorne pile.

Na kraju krajeva ne kaže se uzalud da se najbolje ideje rađaju u garaži, a stanuju u Čakovečkoj 43 u Nedelišću, te Čakovečkoj 24 u Prelogu.