Super ponuda Stiga i Simplicity traktorskih kosilica!

Odličnu ponudu pripremili smo ovog prosinca u Motoreniju i snizili cijene traktorskih kosilica Stiga Park 420 P i Simplicity Conquest SYT500, a uz kupnju tih modela na poklon dobivate multifunkcijski uređaj Stiga SMT 226 5-in-1! Navedeni modeli traktorskih kosilica bili su prezentacijski te imaju 5-10 odrađenih radnih sati.


Višenamjenski zglobni rider
Stiga Park 420 P s pogonom na stražnje kotače vrlo je udoban za vožnju i sa servo volanom, opremljen je pouzdanim Briggs & Stratton Powerbuilt motorom. Osim za košnju travnjaka, namijenjen je i za ostale poslove tokom cijele godine uz korištenje priključnih alata (rotirajuća četka, bacač snijega, malčer kosište). Održavanje i čišćenje reznog kosišta, koje je uključeno u cijenu, je iznimno jednostavno, dok je sjedalo izdržljivo i udobno i lako podesivo uz pomoć jedne ruke.


33.299,00 kn

Stara cijena: 41.950,00 kn


Traktorska kosilica Simplicity Conquest SYT500 kombinira sve najnovije inovacije i značajke udobnosti, zajedno sa snagom i performansama Briggs & Stratton Commercial Turf motora. Opremljena je 132 cm širokim industrijskim reznim kućištem proizvedenim iz čelika debljine 3,6 mm, što osigurava trajnost i kvalitetan otkos. Kosilicu krasi i iznimno mali radijus okretanja od 45 cm, a sve što trebati u radi pri ruci vam je na kontrolnoj ploči koja ima niz mogućnosti.


44.999,00 kn

Stara cijena: 56.950,00 kn


Uz kupnju jedne od ovih kosilica na poklon dobivate Stiga SMT 226 5-in-1, motorni multifunkcijski uređaj koji objedinjuje pet različitih alata u jednom - motornu kosu, trimer, škare za živicu (zahvat 40 cm), lančana pila za grane (duljine vodilice 25 cm) + nož za travu (trokraki, za košnju visoke i grube trave). Pogonjen je Stiga motorom, te opremljen okruglom ručkom i produžnom osovinom duljine 70 cm za šišanje viših živica ili kresanje visokih grana.