Stiga: Baterijski alati (24V-48V-80V PowerPack)

Stiga 24V PowerPack nudi alate za jednostavno korištenje u malim vrtovima, kako biste posao obavili brzo i jednostavno.


Puhač, pila, škare za živicu, trimer i multi-alat sa škarama/pilom. Ako imate mali vrt ili okućnicu i želite brzo i jednostavno obaviti posao - Stiga 24V PowerPack je vaše rješenje.


24V sustav i njegove koristi

Korištenjem 24V punjive baterije, ovi lagani ručni alati pružaju apsolutnu slobodu pokreta bez kablova koji smetaju. Ponuda uključuje puhač, škare za živicu, lančanu pilu i višenamjenski alat sa škarama i pilom. Nabavite samo jedan ili ih kombinirajte ovisno o vrsti održavanja koju vaš komad raja zahtjeva. Sa svojom kompaktnom veličinom i bez goriva koje morate skladištiti, čuvaju vaše vrijeme i prostor.
Pametno investirajte u svoj vrt sa Stiga 48V PowerPackom. Jedna efikasna baterija pogoni širok raspon uređaja za različite zadatke održavanja vrtova: košnju trave, puhanje lišća, piljenje drva i još mnogo toga.


Ono što je najbolje kod 48V PowerPacka je to što možete odabrati samo one alate koje trebate, bilo da se radi o jednom ili više njih, ili možete postepeno povećavati svoju kolekciju kao se vaš vrt razvija.


Što se snage tiče, ova laka baterija može pokositi travnjak srednje veličine u jednom punjenju. Zavoljet ćete slobodu rada bez goriva i kablova, zavoljet će je i vaš novčanik.


Ključ ovog snažnog raspona proizvoda je vrhunska 48V baterija - Stiga 48V PowerPack. Zahvaljujući naprednoj Litij-ion tehnologiji, pruža višu efikasnost i veći okretni moment - i traje mnogo dulje, tako da je nećete često morati nadopunjavati. Što je još bolje, baterija radi sa svim proizvodima u ponudi - samo ukopčajte i radite.


Stiga 48V PowerPack sustav uključuje proizvode za bilo kakvu namjenu. Osim jednostavnog korištenja, svi proizvodi su tihi, laki i savršeno uravnoteženi za maksimalnu udobnost i sigurnost. Jedino pitanje je - s kojim ćete započeti?Stiga Voltage 80 je snažan asortiman baterijskih alata za uređenje vrta i okućnice.


Bilo da odaberete rotacijsku kosilicu, škare za živicu, trimer, puhač, pilu ili bacač snijega, dobit ćete jednaku snagu kao u benzinskim uređajima - ali uz prednost rada bez emisije štetnih plinova, s manje vibracija, uz niže razine buke i u osnovi bez održavanja.


Baterije su dostupne u 3 različita kapaciteta: 2,5 Ah, 4 Ah i 5 Ah, ovisno o proizvodu koji koristite. Baterije se također mogu izmjenjivati za alate, tako da jednu bateriju možete koristiti za sve poslove.


Tako je jednostavno premjestiti bateriju s jednog alata na drugi i duže raditi, jer veće 4,0 i 5,0 Ah baterije mogu napajati i ručne alate.


Iskopčajte 4,0 ili 5,0 Ah bateriju, koja se isporučuje uz rotacijsku kosilicu, i koristite ju za pokretanje ostalih alata iz Voltage 80 asortimana.


Baterija se može nositi na stabilnim naramenicama za još udobniji rad.


Kabel prenosi energiju s baterije u naramenicama na lagani adapter koji se umeće u alat.Cijene baterijskih alata provjerite u galeriji: