Silky i Okatsune alati za rad u vrtu

Opće je poznata činjenica da su profesionalni alati proizvedeni u Japanu vrhunske kvalitete zbog čega su i svjetski priznati i na dobrom glasu. Od sad u Motoreniju imamo i Silky i Okatsune alate, pogodne za rad u vrtu, vinogradu, šumi...

Silky ima preko 100 godina iskustva u proizvodnji pila za drvo. Proizvode ih s pažnjom i iskustvom koje ih je dovelo do svjetske prepoznatljivosti. Čelik najviše kvalitete, kompleksnost izrade, dizajn i izvedba zubaca učinile su njihove proizvode omiljenim izborom poznavatelja. Silkyjeva preciznost izrade rezultira najfinijim zasjekom za koji je potrebno vrlo malo snage, ne trebate mišiće kako bi ubrzali svoj rad, prepustite to Silkyju, neka pila obavi posao umjesto vas dok je nježno povlačite preko drveta.

U ponudi su: noževi za čišćenje Ono 120 i Yoki 270, preklopne pile Tsurugi Curve 330, Ultra Accel Curve 240 (zakrivljene) i Pocketboy 170, ručne pile Sugoi 360, Zubat 330 (zakrivljene), Katanaboy 500, Gomtaro 300 Pro Sentei, Tsurugi 400 i Gomtaro 270, uz to tu je i teleskopska zakrivljena pila Longboy.

Okatsune je vodeći proizvođač profesionalnih ručnih škara u Japanu. Kako biste proizveli idealne škare, potreban vam je čvrst metal s trajnom oštricom i malim otporom za vrijeme rezidbe. Okatsune je jedini proizvođač koji je uspio razviti delikatan postupak kaljenja koji rezultira čvrstom oštricom izvana, a mekom iznutra. Oštrice su izvedene u dva kuta kako bi se osigurao gladak prolaz kroz granu. Izuzetna kvaliteta opruga garantira trajnost i ugodan rad.

Nudimo Vam škare za orezivanje 103 i 304 te škare za živicu 231Također, u ponudi je i set za orezivanje SA-103 koji se sastoji od Silky noža Super Accel 21, Okatsune škara 103 te etuija Gomcase W u koji možete spremiti spomenute alate nakon korištenja ili u vrijeme mirovanja.