Novo u ponudi: Husqvarna usisavači i visokotlačni perači

Mokro-suhi usisavači marke Husqvarna izrađeni su kako bi vam pružili performanse i izdržljivost koje su vam potrebne za čišćenje bilo kakve nečistoće, prašine, prolijevanja i krhotina. Snažna i pouzdana turbina, intuitivne kontrole, pametno skladištenje i jednostavno odlaganje čine Husqvarna usisavače spremnima za teška i svakodnevna čišćenja.

Sa snažnim performansama, robusnim dizajnom i glatkom radu, Husqvarna mokro-suhi usisivači spremni su za najteže zadatke čišćenja! Uz njih ćete imati snagu da se uhvatite u koštac sa svim vrstama nečistoća - svaki puta! S velikim i stabilnim kotačima, Husqvarna usisavači pouzdano prianjanju na pod. S kotačićima koji se mogu okretati u 360 stupnjeva osigurana je odlična okretnost na svim vrstama površina.

Dostupni modeli: WDC 220 | WDC 325L


Najnoviji visokotlačni perači marke Husqvarna pružit će vam visoke performanse, preciznost i učinkovitost! Pomoći će vam da se svojim vozilima, dvorištima, pločnicima, zidovima date svjež i čist izgled. Odaberite bilo koji vanjski prostor gdje su dosad prevladavali prljavština i prašina - uspostavite potpunu kontrolu - i vratite im stari sjaj!

Husqvarna visokotlačni perači nude sve kvalitetne i intuitivne značajke koje se i očekuju od njih. Svaki je model optimiziran za maksimalnu učinkovitost čišćenja i dizajniran za izvrsno korisničko iskustvo. Pametne zakretne funkcije, brzi i jednostavni priključci, izdržljive metalne crpke, kotači s odličnim prianjanjem i velike dužine crijeva samo su neke od mnogobrojnih značajki koje vam pomažu da dobijete savršeni rezultat!

Dostupni modeli: PW 125 | PW 235R | PW 360 | PW 460