Makita: Novi akumulatorski alati

Makita, kao globalno poznato ime u svijetu profesionalnih električnih, akumulatorskih i benzinskih alata svake godine izbacuje 70-100 novih modela alata na tržište. Neprestani rast i sve veći i veći zahtjevi od strane tržišta uvjetuju kontinuirani razvoj alata posljedica kojeg je stalni rast i promjena asortimana. Zadnjih godina to je najočitije kod akumulatorskih alata. U Makiti više od pola asortimana su akumulatorski alati. Cilj Makite je jasan – sve što je pogonjeno električnim ili benzinskim motorom može i mora biti pogonjeno i baterijom. 

Makitin Li-ion akumulator od 18V danas radi na asortimanu od skoro 250 alata, po čemu je Makita uvjerljivi predvodnik na tržištu. Posebno poglavlje u priči o akumulatorskim alatima čini asortiman vrtnih aku alata. Kako prema propisima Europske unije uskoro stižu restrikcije kod upotrebe 2-taktnih (prljavih) motora, Makita već godinama gradi asortiman aku alata za upotrebu u vrtu i šumi – lančane pile, trimeri, kosilice, škare za živicu, puhala, škare za lozu, škare za travu itd.

Stoga je i naša ponuda ove jeseni obogaćena s novim Makita alatima - mokri i suhi usisavači VC4210LX i VC4210MX, akumulatorski pištolj za igličaste čavle DPT353, akumulatorska pila za suhomontažni zid SD100D, akumulatorski bušaći čekić HR166D, akumulatorski kutni udarni odvijač TL064D, akumulatorski rezač čeličnih šipki DSC250, akumulatorski udarni odvijač DTD155 i akumulatorske škare za travu DUM604 i UM603D.


→ Katalog Makita MAG 2/17