Makita: Bogata proljetna akcijska ponuda + promocija Z alata

Iz Makite nam dolazi nova promotivna ponuda u koju je uključen zaista širok asortiman alata! Od raznolikog električnog programa dio ove posebne ponude su bušaći i udarni čekići, brusilice, pile (kružne, ubodne...), kosilice, trimeri, škare za živicu itd. Među brojnim akumulatorskim alatima naglasak je stavljen na bušilice-odvijače te na setove, dok iz benzinskog programa možete birati između lančanih pila, kosilica i trimera po sniženim cijenama.


Sve alate iz kataloga možete pronaći na našem webshopu i jednostavnim postupkom obaviti kupnju iz topline svog doma! Akcija traje od 15. veljače do 31. svibnja 2017. godine, ili do isteka zaliha.


→ 
Katalog Makita MAG 1/17


Uz to, Makita je pripremila i posebnu 'Z promociju' koja uključuje akumulatorske alate podijeljene u 5 serija, a koji su u ponudi bez akumulatora koji se kupuje zasebno. A serije su sljedeće: LXT 18 V + 18 V, BL 18 V, Standard 18 V, CXT 10,8 V i LXT vrtna serija. U njima možete pronaći bušaće čekiće, odvijače, brusilice, pile itd., te iz vrtne serije lančane pile, škare za travu i živicu, trimere, kosilice i puhače.


Akcija traje od 1. veljače do 31. svibnja 2017. godine.


→ 
Katalog 'Z promocija'


Oznake Makita akumulatorskih alata


S novim paketima alata na tržištu će se pojaviti i nove oznake akumulatorskih alata. Za lakše razumijevanje pripremili smo vam detaljno objašnjenje oznaka alata.


DDF458RFE_
Akumulatorski alatiVrsta alataTip alataPunjačKapacitet akumulatoraPakiranjePosebnosti
D = kompatibilan s 4,0 AhDF = bušilica-odvijač
P = dvostruki brziT = 5,0 AhE = dodatni akumulator i standardni koferW = bijelo kućište alata
B = kompatibilan s 4,0 Ah ako sadrži treći kontaktHP = udarna bušilica-odvijač
R = brziM = 4,0 AhJ = dodatni akumulator i Makpac koferX = s dodacima itd.

TD = udarni odvijač
S = standardniF = 3,0 Ah


HR = bušaći čekić
Z = bez akumulatora i punjačaA = 2,0 Ah


TW = udarni odvijač

Y = 1,5 Ah


DA = kutna bušilica itd.

H = 1,3 Ah