Husqvarna: Nove motorne pile u ponudi

120 Mark II - Idealna za poslove orezivanja i hobi poslove. Laka za rad i pokretanje, ergonomskog dizajna i snažnog X-Torq motora sa smanjenom količinom ispušnih plinova. Zamjena za model 236 s boljom završnom obradom.


130 - Nova mala pila za kućevlasnike za rad oko kuće i po vrtu te u šumi za kresanje grana te rušenje malih stabala. Lagana za rad, izvrsna ergonomija sa dizajnom profesionalnih pila. Mala, ali moćna.


135 Mark II - Nova mala pila za kućevlasnike za rad oko kuće i po vrtu te u šumi za kresanje grana te rušenje malih stabala. Pila je opremljena sa Smart Start izvedbom startera za lakše paljenje te se natezač lanca nalazi bočno na poklopcu kočnice. Pila se odlikuje modernim dizajnom Husqvarna profesionalnih pila.


545 Mark II - Husqvarna 545 Mark II razvijena po uzoru na pilu 572/562, za zahtjevne poslove kod profesionalnih tvrtki ali i za privatne korisnike. Pila ima kompletno novi dizajn te nema veze sa starom 545. Novo kućište sa novim dizajnom cilindra osiguravaju još bolju izdržljivost te trajnost pile. X-Torq tehnologija motora pruža više snage kada vam je ona potrebna.


565 - Nasljednik legendarnog modela 365 se odlikuje nevjerojatnim performansama te izdržljivošću. Prilikom razvoja se posebno pazilo na dizajn samog hlađenja stroja te sustav filtracije. Opremljena sa novom generacijom AutoTune rasplinjača koji osigurava vrhunske performanse i u najtežim uvjetima rada.


550 XP Mark II - Husqvarna 550 Mark II razvijena po uzoru na pilu 572/562, za zahtjevne poslove kod profesionalnih korisnika .Pila ima kompletno novi dizajn te nema veze sa starom 550. Novo kućište sa novim dizajnom cilindra osiguravaju još bolju izdržljivost i još veću učinkovitost i brzinu.


572 XP - Nasljednik legendarne 372 XP sa težinom od samo 6,6 kg i snagom od 4,3 kW ima najbolji omjer snaga/težina od svih Husqvarna motornih pila i 12% veći rezni kapacitet nego model 372. Poboljšano hlađenje u kombinaciji sa novom generacijom AutoTune rasplinjača osiguravaju najbolje performanse u klasi.