Husqvarna Automoweri za savršen travnjak

Robotske kosilice Husqvarna Automower više nisu budućnost, nego sadašnjost, a svojim nasumičnim sistemom košnje pronalaze svaki kutak vašeg travnjaka. Lako se nose s mokrim i kišnim uvjetima, kao i teškim terenima, uključujući padine, rupe, pa čak i privremene prepreke kao što su češeri i voće. Automower je toliko tih da može raditi noću bez stvaranja buke, a kroz aplikaciju Automower Connect imat ćete potpunu kontrolu nad kosilicom, tako da možete kositi vaš travnjak kad god i gdje god poželite.

Husqvarna Automower konstantno kosi travu kako ona raste. Ovo je daleko najnježniji način za košnju trave. Dok pri standardnoj košnji obično režete nekoliko centimetara vlati trave koja se zatim sakuplja i uklanja, ostaci pokošene trave nakon što prođe Husqvarna Automower dugački su tek nekoliko milimetara. Padat će na tlo, malčirati i gnojiti vaš travnjak.


Značajke:
Bez potrebe za sakupljanjem pokošene trave: Automower ostavlja sićušne ostatke trave koje nećete ni primijetiti pa ih ne morate sakupljati. Ostavljajući ih tako, na prirodan način gnojite vaš travnjak.

Kompleksni travnjaci ne predstavljaju problem: Automower se može bez problema nositi s velikim i složenim travnjacima s mnogim preprekama. Nema problema u košnji travnjaka s nagibima do 45% (24°).

Automatsko punjenje baterije: Automower je pogonjen litij ionskom baterijom i dolazi sa stanicom za punjenje, koja je priključena na električnu utičnicu za vrt. Kada se vrši košnja, automatski se vraća na stanicu za punjenje.

Aplikacija Automower Connect: S ovom aplikacijom imate potpuni nadzor nad kosilicom. Možete slati naredbe za košnju i povratak u stanicu za punjenje, te provjeravati i prilagođavati postavke. Možete vidjeti i trenutan položaj vaše kosilice bez obzira gdje se nalazite.

Niska potrošnja energije: Efikasna raspodjela energije znači malu potrošnju čime se robotskoj kosilici omogućuje da radi uz minimalne troškove u usporedbi s tradicionalnim kosilicama.

GPS-navigacija: Ugrađeni GPS sistem stvara kartu travnjaka uključujući postavljene granične žice i vodilice. Automower će tada registrirati koji su dijelovi travnjaka pokriveni te će prema tome prilagoditi svoje kretanje.
Modeli Husqvarna robotskih kosilica:
Automower 105: Kompaktna robotska kosilica s 3 kotača za učinkovitu košnju otvorenih travnjaka. Primjerena je za površine do 600 m² i savladava nagibe do 25%. Jednostavna je za upotrebu i sadrži mnogo opcija za osobnu prilagodbu.
Cijena: 11.200,00 kn

Automower 315 X: Premium model vrhunske 'X-line' serije robotskih kosilica. Kosi kompleksne travnjake površine do 1600 m², a bez problema savladava uske prolaze i nagibe do 40% što ju čini idealnom kosilicom za ovakve vrste potrebe. Kao član premium 'X-line' serije sadrži značajke poput Automower Connect aplikacije koja štiti od krađe na način što vašu kosilicu prati preko GPS-a. Opremljena je navigacijskim sustavom GPS-a i X-line dizajnom kojeg odlikuju LED prednja svjetla, prednji odbojnik i zasebno obojeni naplatci na kotačima.
Cijena: 16.500,00 kn

Automower 420: Dobro opremljena velika robotska kosilica za košnju kompleksnijih površina. Primjerena je za veće površine do 2200 m² i savladava nagibe do 45%. Pametna tehnologija prilagođava vrijeme košnje prema rastu trave, omogućuje spiralnu košnju i vodi kosilicu kroz uske prolaze. Intuitivan izbornik na velikom ekranu omogućuje brojne osobne prilagodbe, među kojima i željenu količinu vremena košnje.
Cijena: 18.500,00 kn

Automower 430 X: Velika robotska kosilica s kompetentnim rješenjima za vaš travnjak. Opremljena s GPS navigacijom za učinkovitu košnju najrazličitijih zahtjevnih površina. Primjerena je za veće površine do 3200 m² i savladava nagibe do 45%. Pametna tehnologija prilagođava vrijeme košnje u usporedbi s rastom trave, omogućuje spiralnu košnju područja s višom i gušćom travom te vodi kosilicu kroz uske prolaze. Intuitivan izbornik na velikom LCD ekranu omogućuje brojne osobne prilagodbe.
Cijena: 23.000,00 kn

Automower 450 X: Najveći i najopremljeniji model među Husqvarna robotskim kosilicama, pametna rješenja za savladavanje velikih i kompleksnih travnjaka s uskim prolazima, preprekama, neravnih terena i nagiba do 45%. S GPS navigacijom i Automower Connect aplikacijom vaš će travnjak biti uvijek zelen i savršeno pokošen.
Cijena: 30.000,00 kn

Automower 520: Robotska kosilica dizajnirana za profesionalnu upotrebu, nudi daljinski upravljač, uključujući praćenje krađe kroz opciju Husqvarna Fleet Services na PC-u ili tabletu, kao i potpunu kontrolu i konfiguraciju kosilice putem smartphone uređaja. GPS navigacija i klimatski mjerač omogućuju jednoliku pokrivenost složenih travnjaka, a automatski prilagođavaju učestalost košnje prema brzini rasta trave.
Cijena: 21.000,00 kn

Automower 550: Ovaj model ima vrlo slične karakteristike kao i 520, a pored toga robusna i čvrsta konstrukcija pruža robotskoj kosilici trajnost i pouzdanost, a detekcija objekta na travnjaku omogućuje veću brzinu košnje i bolje iskorišten kapacitet prostora.
Cijena: 33.000,00 kn