Budućnost je sada i ovdje

Savršen travnjak ponos je svakog vlasnika, ali živimo u vremenu kada je svaka minuta dragocijena i pomno pazimo na što ćemo je potrošiti. Obrt „Motoreni“ i svjetski poznati proizvođač strojeva za rad na otvorenom „Husqvarna“ razumiju vaše potrebe i predstavljaju vam robotsku kosilicu Husqvarna Automower koji će posao obaviti umjesto vas. Gotovo kao da imate vlastitog vrtlara, ali uz puno manje troškove.

Robotska kosilica samostalno kosi travu, a pametna tehnologija prilagođava vrijeme košnje u usporedbi s rastom trave. Svoj posao radi tiho i precizno, a pogodna je i za košnju područja s višom i gušćom travom te prolazi i kroz uska područja. Kada zahtjeva punjenje, sama pronalazi put natrag do stanice za punjenje.

Najnovije modele Husqvarna Automower 105, Husqvarna Automower 310, Husqvarna Automower 410, Husqvarna Automower 430X i Husqvarna Automower 450x možete pronaći u obrtu „Motoreni“, jedinom ovlaštenom Automower zastupnik i serviser u regiji. Naš stručni tim pokazat će vam način na koji robotska kosilica radi, a pobrinut će se i za njezino održavanje. Na vama je samo da iz udobnosti svoga doma uživate u lijepo uređenom i zelenom travnjaku dok Automower radi svoj posao.