AS Motor: Noviteti u ponudi kosilica

AS Motor proizvodi kosilice za visoku travu i malčiranje za profesionalce i privatne korisnike, njihove kosilice poznate su po svojoj iznimnoj kvaliteti i performansama u ekstremnim uvjetima, kao što su nagibi koji dosežu 35 stupnjeva i visoka trava i gusta šikara. Poznati u cijelom svijetu po svojoj inovativnoj tehnologiji, AS Motor strojevi proizvode se u Njemačkoj.

Cijelu ponudu AS Motor kosilica možete pogledati OVDJE


AS 30 E-WeedHex

Lagan i agilan čistač korova AS 30 E-WeedHex pouzdano uklanja korov na neravnim površinama kao što su kamene ploče, duž zidova i rubova, te u uskim područjima. Zahvaljujući tihom akumulatorskom pogonu koji se može puniti, čistač idealan je za lokacije gdje se ne smije proizvoditi buka, kao što su stambeni prostori, bolnice i vrtići. Ovaj čistač pogonjen je s litij-ionskim Powerhead motorom Briggs & Stratton 82 Li Series 82V. Litij-ionska akumulatorska baterija s visokim kapacitetom od 5,0 Ah omogućuje 30 do 45 minuta rada ovisno o vrsti i primjeni četke. AS 30 E-WeedHex je znatno tiši od ekvivalenata standardnog motora s unutarnjim sagorijevanjem zbog akumulatorskog motora koji ima dodatne prednosti – nula emisija plinova i manje vibracija. Visoki okretni moment četke uklanja čak i najtvrdokorniji korov, dok brzina četkice od samo 600 okretaja u minuti i zaštitna tkanina znatno smanjuju prašinu i rizik od izbacivanja kamenja. Kotači koji se mogu individualno podesiti po visini omogućuju da četka može biti povišena, ​​što omogućuje uklanjanje korova u donjim rubnim područjima.


AS 915 Sherpa 2WD

AS 915 Sherpa 2WD pogonjen je dvocilindarskim motorom Briggs & Stratton Professional Series 7220. Varijabilni pogonski pogon dolazi preko hidrostatskog prijenosa. Brzina naprijed od 0-10,5 km/h i brzine unatrag od 0-8,2 km/h mogu se kontrolirati jednom rukom. Još jedna prednost: mehanička ručna kočnica je integrirana u polugu pogona. Ograničeni diferencijal klizanja može se uključiti u bilo kojem trenutku za dodatnu trakciju. Opremljena je sustavom križnih noževa i zatvorenom platformom za košnju koja omogućuje pouzdanu košnju trave i drugog raslinja do visine od 1,2 m. Lebdeći ovjes omogućuje da se nosač kosilice prilagodi neravnim površinama i time štiti noževe i travnatu površinu, primjerice na vožnji preko brda. Visina košnje se centralno prilagođava u razinama od 50 do 105 mm. Duboki sjedeći položaj daje operatoru osjećaj da sjedi u, a ne na stroju. Ovaj položaj, primjerice, štiti korisnika od grana i sl. Školjkasto sjedalo se može podesiti duljinom, što u kombinaciji s puno prostora za noge pruža prostor za operatore visine do 190 cm.


AS 1040 YAK 4WD

AS 1040 Yak 4WD kosi travu visine do 1,5 metara uz pomoć mlatnih čekića. Uz visoku radnu stopu i još veću sigurnost, ova kosilica je idealan stroj za profesionalne korisnike poput komunalnih tvrtki, ali i onih koji uređuju okoliš. Kosilica je pogonjena Briggs & Stratton 2-cilindarski Vanguard V-Twin motorom koji je vodoravno postavljen i tako prenosi silu izravno na osovinsko vratilo kroz remen, dok ciklonski filtar brže donosi svježi zrak. Pumpa za ulje i i za gorivo motora jamče nenadmašne performanse na strmim padinama. Hidrostatski prijenos omogućuje operatoru da jednostavno kontrolira brzinu do 6,8 km/h naprijed, a 6,3 km/h u rikverc. Stalni 4WD pruža pogon bez obzira na vrstu i nagib terena. Stražnji diferencijal osovine može se blokirati u bilo kojem trenutku pomoću papučice; ručica pogona s integriranom ručnom kočnicom i tempomatom osigurava jednostavno rukovanje. Rezna visina se može prilagoditi na 7 razina između 30 i 110 mm.Dizajniran za košnju i malčiranje visoke trave do visine od 90 cm, AS 62 4T B&S ističe se na ravnom terenu s mnogim preprekama, kao što su voćnjaci. Idealan je za privatne korisnike, kao i za pružatelje komunalnih usluga i općine. Opremljen Briggs & Stratton 850 E-Series motorom, AS 62 4T B&S pouzdano obavlja svoj posao. Osovinu motora i osovinu noža odvaja spojka noža, štiteći motor ako se oštrica sudara s kamenjem ili korijenjem. Opremljen sustavom križnih noževa pouzdano kosi travu u rasponu od 50-100 mm. Visina rezanja prilagođena je svakoj osovini, varijabilna na pet razina sprijeda i straga. Dvije pogonske jedinice u pogonu kotača i pokretni prednji kotači omogućuju udobno upravljanje, okretanje i manevriranje oko prepreka, čak i za vrijeme vožnje. Konusno sužena kosilica osigurava ravnomjerni protok materijala. Kosilica se može sklopiti za lakši prijevoz u putničkom vozilu bez potrebe za prikolicom.