AS Motor - novi brand u našem prodajnom asortimanu

AS Motor je njemačka kompanija koja dizajnira i proizvodi visokokvalitetne strojeve za uređenje okoliša. S proizvodnjom su započeli prije više od 55 godina, a sve te godine osnovni cilj im je proizvoditi profesionalne strojeve za teške terene koji će svojom robusnom konstrukcijom te vrhunskim značajkama imati dugi radni vijek trajanja i zadovoljiti svaku potrebu njihovih korisnika.


U svojoj bogatoj ponudi AS Motor ima kosilice za malčiranje, komunalne kosilice, čistače žbunja, komunalne svestrane kosilice, kosilice s mlatnim noževima, žirokosilice, sjedeće kosilice te čistače korova. Sva kućišta na kosilicama su izrađena od pocinčanog čelika i presvučena plastičnim materijalom što ih čini otpornim i stabilnim strojevima. Strojevi su, kao što je vidljivo na priloženim fotografijama, namijenjeni za savladavanje raznih terena te im ništa ne predstavlja problem.


Specijalizirani su za visoku travu, strme nagibe i ''malčiranje''. Zanimljivo je napomenuti da su svi 2-taktni motori razvijeni i proizvedeni upravo od AS Motor-a.


Komunalne kosilice:


Komunalne svestrane kosilice:


Kosilice s mlatnim noževima:


Kosilice za malčiranje:


Sjedeće kosilice:


Čistači korova:


Čistači žbunja:


Žirokosilice: